Završeni radovi u vrtiću u Starčevićevoj: Postavljena zaštitna ograda i sanirani sanitarni čvorovi

U zgradi 2 Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica, u Ulici Antuna Starčevića, uoči početka nove pedagoške godine obnovljeni su sanitarni čvorovi te je postavljena nova zaštitna ograda koja će omogućiti mališanima bezbrižnu i sigurnu igru u vrtićkom dvorištu.

Završene radove obišao je i gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima, gradskim pročelnicima Alenom Bjelicom i Kristijanom Sabom, te ravnateljicom vrtića Sandrom Moslavac.

Osim povećanja smještajnih kapaciteta otvaranjem prenamijenjene zgrade u Ulici Ljudevita Gaja (stari COOR), Grad Virovitica i dalje radi na osiguravanju što boljih uvjeta boravka djece u Dječjem vrtiću.

20210906 124106

Nova zaštitna ograda postavljena je u skladu s poštivanjem i unapređivanjem Sigurnosno-zaštitnih i preventivnih programa i protokola. Kako bi se podignuo standard boravka djece u unutrašnjim prostorima, u zgradi 2 također se pristupilo i sanaciji sanitarnih čvorova u sklopu soba dnevnog boravka djece. Ukupna vrijednost izvedenih radova je oko 600.000,00 kuna.

Gradonačelnik Kirin poželio je svim vrtićarcima, tetama, kao i roditeljima uspješnu novu pedagošku godinu ispunjenu smijehom, veseljem, učenjem i novim iskustvima. (virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content