1. HRL SJEVER Prvi domaći poraz rukometaša Viro Virovitice na domaćem terenu

U sedmom kolu 1. hrvatske rukometne lige Sjever momčad Viro Virovitice poražena je po prvi puta u ovoj sezoni na svom terenu sportske dvorane Tehničke škole. Bolji od Virovitičana bili su rukometaši Siska rezultatom 35:26. Domaća momčad uspješno je parirala gostima prvih petnaestak minuta kada su se ekipe izmjenjivale u prednosti. Od početka 16. minute gostujuća momčad se počinje rezultatski odvajati, pa se na odmor odlazi s prednošću Siščana 18:9.

Na početku nastavka bude se domaći rukometaši i serijom 4:0 dolaze na zaostatak od pet zgoditaka 18:13. Nakon minute odmora gostujući rukometaši dovode susret u “mirne vode”. Serijom 4:1 ponovno imaju zavidnu prednost od 22:14. U posljednjih desetak minuta gosti su u dva navrata imali +11, međutim igrači trenera Damira Vašarevića uspjeli su tu prednost smanjiti na konačnih 35:26.

IMG 0637 Custom

Najefikasniji u domaćim redovima su bili Vladimir Flanjak s osam i Ivan Vrbančić sa sedam zgoditaka. Treba spomenuti da domaći rukometaši nisu uspjeli iskoristiti pet sedmeraca. Sa šest osvojenih bodova momčad Viro Virovitice se nalazi na devetom mjestu na tablici. U idućem kolu rukometaši Viro Virovitice gostuju kod Novog Zagreba.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Vladimir Flanjak 8, Antonio Pavić, Hrvoje Vašarević 1, Toni Smutni, Robert Rešetar, Krešimir Godeč 1, Ivan Vrbančić 7 (4), Ivan Dozan 1, Dominik Arsić 2, Tomislav Kos Kalanja, Leon Dujmović 3 i Dinko Baričević 3. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content