1. HRL SJEVER Viro Virovitica gostuje u Požegi: Mogu li igrači Damira Vašarevića u “Zlatnoj dolini” doći do prvih gostujućih bodova?

Nakon još jedne uzbudljive utakmice na domaćem terenu i treće domaće pobjede, rukometaši Viro Virovitice sutra (subota) u šestom kolu 1. hrvatske lige Sjever gostuju u Požegi. Utakmica se igra u 18 sati u požeškoj Sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

U dosadašnjih pet kola rukometaši Požege osvojili su osam bodova. Po četiri boda su osvojili na gostujući parketima s dvije zagrebačke pobjede nad Novim Zagrebom i Metalcem, dok su na svom terenu pobijedili Prelog i Čakovec. Jedini poraz doživjeli su pred svojim navijačima u susretu sa Siskom.

Požežani imaju dva boda više od Virovitičana i nalaze se na četvrtom mjestu, dok su Virovitičani na osmom mjestu na tablici.

Virovitičani u srce “Zlatne doline” putuju bez opterećenja, ali s nadom da mogu doći do pozitivnog rezultata.

– Mi nemamo nekakve velike filozofije. Relativno smo mlada ekipa, a dijelu igrača ovo je prva sezona u ovom rangu natjecanja. Svaku utakmicu nastojimo biti bolji nego prethodnu. Idemo se dizati i igrati našu igru, a ako nam se ukaže prilika dat ćemo sve od sebe da ju iskoristimo – susret je najavio trener Viro Virovitice Damir Vašarević.

1. HRL Sjever, 6. kolo – subota, 23. listopada

Požega – Viro Virovitica (u 18:00 sati)
Prelog – KTC (u 18:30 sati)
Sisak – Metalac (u 18:30 sati)
Đakovo – Vidovec (u 19:00 sati)
Dugo Selo – Osijek (u 20:00 sati)
Ivanić – Maksimir Pastela (u 20:00 sati)

1. HRL Sjever, 6. kolo – nedjelja, 24. listopada

Novi Zagreb – Čakovec (u 14:15 sati)

1. HRL Sjever 1

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content