1. LIGA NS SJEVER Novih sedam bodova za mlađe selekcije NK Virovitice

Odigrani su susreti petog kola 1. lige mladeži Nogometnog središta Sjever. Nogometne selekcije NK Virovitice gostovale su kod Slobode u Varaždinu.

Najmlađi uzrast U-11 nakon četiri pobjede po prvi puta ove sezone ostao je bez ‘punog plijena’. Remizirao je s domaćinima rezultatom 4:4. Domaći nogometaši su poveli pogotkom Dominika Sovara, ali je brzo poravnao Teo Čor. U nastavku mladi igrači Slobode s dva pogotka Emila Boroveca i jednim Dominika Sovara vode 4:1. Na kraju se raspucao Jan Feketija i s tri svoja pogotka Virovitičanima osigurao jedan bod. Na tablici s 13 bodova vode Varaždin, Slaven Belupo i Virovitica.

Nogometaši u uzrastu U-13 došli su do svoje druge pobjede. Rezultatom 3:0 svladali su ekipu Slobode. Zgoditke su postigli Gabrijel Iličić, Noa Hudi i Karla Kiralj. Virovitičani su sa sedam bodova šesti na tablici, a isti broj bodova ima i križevački Radnik, koji se nalazi na petom mjestu.

Pioniri u uzrastu U-15 nastavili su seriju svojih pobjeda svladavši vršnjake Slobode rezultatom 2:0. Pogotke su postigli Luka Knežević i Matija Česnik. Nakon pet kola Slaven Belupo, Virovitica i Varaždin nalaze se na vrhu tablice s 15 osvojenih bodova.

U idućem kolu mladi igrači Virovitice ponovno gostuju, ovog puta igraju u Bjelovaru s istoimenim domaćinom.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content