1. ŽNL Donosimo rezultate preostalih utakmica 9. kola: Crnac iznenadio Mikleuš, Borova odnijela bodove iz Miljevaca

Odigrane su utakmice devetog kola 1. županijske nogometne lige.

Najveće iznenađenje priredio je Crnac koji je osvojio sva tri boda na gostovanju  u Mikleušu. Momčad Mikleuša je do prije sedam dana bila vodeća momčad lige s maksimalnim učinkom. Nakon prošlotjednog poraza na gostovanju u Sopju, pred svojim navijačima poražena je od momčadi koja se nalazi pri dnu tablice. Gosti su poveli u 37. minuti zgoditkom Emilija Peroševića. Isti igrač je u 62. minuti povećao na 2:0, a četiri minute kasnije iz kaznenog udarca gostujuću prednost smanjio je Ivan Ivčić. Posljednjih dvadesetak minuta Mikleuš je imao igrača više jer je zbog drugog žutog kartona teren morao napustiti igrač Crnca Abel Radić. Domaća momčad nije uspjela materijalizirati brojčanu prednost te je po drugi put ove jeseni ostala bez bodova.

Mikleuš – Crnac 1:2
Igrač utakmice: Emilio Perošević

Dinamo je na svom terenu u Četekovcu uvjerljivo pobijedio Mladost iz Čačinaca rezultatom 5:2. Na kraju prvog dijela domaća momčad je imala prednost od 3:0. Strijelci su bili Hrvoje Ibričić u 17., Matej Dorinka u 22. i Marinko Jaklić u 36. minuti. Nakon dvije minute igre u drugom dijelu pogotkom Goroslava Rukavine bilo je 4:0. Nakon sat vremena igre Dario Periša smanjio je na 4:1, u 79. minuti Hrvoje Ibričić postiže svoj drugi pogodak za 5.1, dok je konačnih 5:2 postavio Ivan Mužar osam minuta prije kraja utakmice.

Dinamo Četekovac – Mladost Čačinci 5:2
Igrač utakmice: Hrvoje Ibričić

Borova je na gostovanju kod Mladosti u Miljevcima došla do svoje prve ovosezonske gostujuće pobjede. Gosti su prvom dijelu poveli 2:0 zgodicima Dominika Hodaka u 33. i Darka Obžetića u 45. minuti. Alen Keler je u 58. minuti smanjio na 2:1, da bi u 79. minuti Antonio Pejazić poravnao na 2:2. Ipak, gosti su drugim pogotkom Darka Obžetića u 84. minuti došli do tri boda.

Mladost Miljevci – Borova 2:3
Igrač utakmice: Darko Obžetić

Derbi začelja u Sladojevcima između Slavonije i Gradine obilovao je zgodicima i uzbuđenjima. Gradina je povela zgoditkom Saše Ivoševića u 17. minuti, međutim do odmora domaća momčad je postigla četiri zgoditka. Dva puta strijelac je bio Patrik Fotez, a po jednom su gostujući mrežu pogodili Zlatko Miler i Igor Dunković. Na početku drugog dijela igrači Slavonije u sedam minuta postižu još tri pogotka. Mrežu Gradine su pogodili Antonio Radonjić u 50., Patrik Fotez u 53. i Tin Vencl u 56. minuti. Zvonimir Juhas je u 61. minuti smanjio na 7:2. Slijede dva zgoditka iz kaznenih udaraca. Za goste je s bijele točke precizan bio Marko Čađavčan u  63., a za domaće Mateo Novaković u 70. minuti. Konačnih 9:3 postavio je svojim pogotkom Livio Brozović u 79. minuti. Gosti iz Gradine utakmicu su završili sa samo devet igrača budući da su zbog drugih žutih kartona igru morali napustiti Vladimir Puškarić u 81. i Hrvoje Juhas u 86. minuti. 

Slavonija Sladojevci – Gradina 9:3
Igrač utakmice: Patrik Fotez

U derbiju vrha tablice u Voćinu, Sloga iz Zdenaca povela je u 19. minuti pogotkom Marka Mataije. Domaći nogometaši su bili bolji, ali neprecizni. Do preokreta je došlo u drugom dijelu kad je u igru ušao Ivan Čović, koji je prvo asistirao Franji Periću u 67. minuti za izjednačujući pogodak, a zatim je i sam postigao zgoditak vrijedan tri boda u 79. minuti.

Voćin – Sloga Zdenci 2:1
Igrač utakmice: Ivan Čović

(www.icv.hr, mš)

 

 

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content