1. ŽNL Subotnjim susretom u Rezovcu počinje deseto kolo, derbi se igra u Sopju gdje vodećoj momčadi dolazi dosad neporaženi Voćin

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice desetog kola 1. županijske nogometne lige.

Danas (subota), na svom Laništu, Rezovac dočekuje Mladost iz Čačinaca. U posljednja četiri kola Rezovac je tri puta pobijedio i jednom remizirao, dok momčad iz Čačinaca ima polovičan uspjeh, dvije pobjede i dva poraza. Gledatelje očekuje zanimljivih devedeset minuta u jedinom subotnjem susretu 10. kola.

Derbi se ponovno igra u Sopju, gdje vodeći Podravac dočekuje drugoplasirani i dosad neporaženi Voćin. Momčad iz Voćina, nakon dva početna remija, nanizala je sedam pobjeda, dok Podravac ima niz od čak osam pobjeda. Domaći trener Mario Tolo, zbog tri žuta kartona, neće moći računati na Denija Kucljaka. Pobjednik ovog susreta bit će na prvoj poziciji, dok poraženi može završiti, u najgorem slučaju, na trećoj poziciji.

Trećeplasirani Mikleuš ‘papirnati’ je favorit na gostovanju u Podgorju, međutim, nakon protekla dva kola kada je momčad Dragana Trupine ostala “kratkih rukava”, niti pozitivan rezultat domaće momčadi ne bi bio iznenađenje.

Četvrtoplasirani Dinamo iz Četekovca gostuje u Borovi. U ovoj utakmici teško je prognozirati pobjednika, jer obje momčadi igraju otvoreno i napadački. U posljednja četiri kola Borova je postigla 17, a Dinamo 11 zgoditaka.

Sloga je u Zdencima veliki favorit u susretu sa sladojevačkom Slavonijom, ali se gostujući navijači, s obzirom na visoku pobjedu u prošlom kolu kad su njihovi ‘puleni’ Gradini zabili čak devet ‘komada’, nadaju drugom uzastopnom trijumfu.

Crnac bi pobjedom na svom travanjaku u susretu s Bratstvom iz Gornjeg Bazja uhvatio priključak s momčadima u sigurnoj zoni, dok bi gosti uspjehom ‘nadoknadili’ propušteno na svom terenu u ogledu s Podravcem.

Gradini je domaća utakmica s Mladosti iz Miljevaca gotovo ‘posljednji vlak’ za bijeg sa začelja tablice. Na žalost domaćeg trenera Ante Mikulića, zbog isključenja prije sedam dana u Sladojevcima, u sastavu neće biti Vladimira Puškarića i Hrvoja Juhasa.

1. ŽNL, 10. kolo – subota, 23. listopada u 15 sati

Rezovac – Mladost Čačinci

1. ŽNL, 10. kolo – nedjelja, 24. listopada u 15 sati

Borova – Dinamo Četekovac
Gradina – Mladost Miljevci
Sloga Zdenci – Slavonija Sladojevci
Podravac Sopje – Voćin
Crnac – Bratstvo Gornje Bazje
Podgorje – Mikleuš

1. ZNL 2

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content