VETERANI Vodeći Mikleuš preokretom do pobjede protiv Suhopolja, Dalibor Delić dvostruki strijelac u pobjedi Papuka

Odigrane su utakmice petog kola 1. županijske nogometne lige veterana.

Vodeći Mikleuš ugostio je Suhopolje koje je povelo pogotkom Darija Podnara u 14. minuti, ali su u drugo dijelu domaći igrači došli do pobjede 2:1 zgodicima Dražena Despotovića i Dragana Ostojića. Gosti su propustili nekoliko izglednih prilika za pozitivan rezultat. Najbliži pogotku bio je Mario Pšihistal, ali lopta upućena u prazna vrata nije htjela u gol.

Orahovački Papuk je na svom terenu pobijedio Standard iz Nove Šarkove 2:0. Oba pogotka postigao je Dalibor Delić u drugom dijelu utakmice.

Virovitica je Rezovac ugostila na terenu u Lukaču. Domaći su poveli pogotkom Roberta Poljanca, dok je konačnih 1:1 svojim pogotkom postavio Bojan Poljak.

Posljednju utakmicu u ponedjeljak 4. listopada navečer odigrali su Slatina i Gradina. Domaća momčad povela je pogotkom Mirana Janečića, dok je rezultat izjednačio Tomo Baltić. U posljednjoj minuti sudac Goran Loparac dosudio je kazneni udarac za Slatinu. Šut Mirana Janečića s bijele točke obranio je vratar Gradine Damir Prendl.

Vodeći Mikleuš ima 15 bodova, slijede Virovitica i Slatina s osam bodova, ali Slatina ima jednu utakmicu manje. 

U idućem kolu igraju: Gradina – Standard Nova Šarovka,  Suhopolje – Papuk Orahovica, Rezovac – Mikleuš i Slatina – Virovitica.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content