2. ML SJEVER Košarkaši ostali bez pobjede u prvoj utakmici na domaćem terenu: Međimurje slavilo s uvjerljivih +17

Košarkaši Virke nisu uspjeli doći do prve pobjede u novoj sezoni. Nakon poraza na otvaranju prvenstva u Varaždinu, od Lukšinih izabranika bolji su bili košarkaši Međimurja koji su u Sportskoj dvorani Ivane Brlić-Mažuranić slavili s uvjerljivih 97:80.

I ovog je puta najveća prednost na stranu protivnika otišla u drugoj četvrtini utakmice. Nakon zaostatka od četiri poena nakon prvih deset minuta, drugi period završio je s +14 za goste iz Čakovca tako da se na odmor otišlo s rezultatom 49:31. Niti nastavak utakmice nije prošao puno bolje. Dodatnih deset poena prednosti osiguralo je Međimurje u trećoj četvrtini, rezultat je tada glasio 76:48, dok je posljednja dionica utakmice pripala Virki koja ju je ”uzela” rezultatom 36:23 za konačnih -17.

Virka je s dva poraza u uvodna dva kola trenutno na osmom mjestu, a prvu pobjedu tražit će ovog vikenda na gostovanju u Bjelovaru koji je u svojoj prvoj utakmici uvjerljivo slavio na gostovanju u Koprivnici s 21 poenom prednosti te se, uz utakmicu manje od vodeće dvojke, nalazi na petom mjestu.

KK VIRKA VIROVITICA: Pažin D. 3 (1×3), Fuis P. 7 (1×3), Ferenčević M. 17 (2×3), Petrović M. 3 (1×3), Petrović S. 5, Pavlović A. (cap.) 26, Moslavac L. 0, Cah D. 0, Petrović Z. 15, Matišić S. 4, Vučak T. 0; trener: Dražen Lukša.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content