2. ŽNL ISTOK Ćeralije i bakićka Mladost otvaraju 6. kolo, vodeći Zrinski dočekuje DOŠK

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice šestog kola 2. županijske nogometne lige u skupini Istok.

Vodeći Zrinski u dosadašnjih pet utakmica ne zna za poraz, trenutno su vodeća momčad lige s maksimalnim učinkom i imaju 15 bodova na svom kontu. Novu pobjedu i nastavak pozitivnog niza ovog će vikenda tražiti protiv DOŠK-a, ali će gosti s druge strane pokušati smanjiti zaostatak za vodećom momčadi na samo dva boda.

“Kiks” Zrinskog s nestrpljenjem čekaju i u Novoj Šarovki budući da je drugoplasirani Standard jedini dosadašnji poraz pretrpio upravo od njih, a u slučaju prvog poraza sastava iz Nove Bukovice još bi se jednom bodovno izjednačili na samom vrhu. I pred njima je ovog vikenda gostovanje, a zaputit će se u Čađavački Lug na noge Mladosti 1930.

Deset bodova ima i josipovački Dinamo, no ovog ih vikenda ne očekuje lak zadatak. Samo bod manje skupila je Munja iz Velikog Rastovca koja će ih dočekati na svom terenu i koja će se, u slučaju pobjede, ‘podignuti’ za minimalno jedno mjesto na tablici.

Sedmoplasirani Grabić kod kuće će dočekati Krčevinu koja je u prošlom kolu došla do prvih ovosezonskih bodova, dok je pred Ćeralijama, barem na papiru, najlakši zadatak u ovom kolu. Kod njih će gostovati posljednja momčad prvenstva, bakićka Mladost.

2. ŽNL Istok, 6. kolo – subota, 9. listopada u 15:30 sati

Ćeralije – Mladost Bakić

2. ŽNL Istok, 6. kolo – nedjelja, 10. listopada u 15:30 sati

Grabić – Krčevina Čađavački Lug

Zrinski Nova Bukovica – DOŠK Dolci

Mladost 1930. Čađavica – Standard Nova Šarovka (igra se u Čađavačkom Lugu)

Munja Veliki Rastovac – Dinamo Josipovo

2. ZNL Istok

(www.icv.hr, mra, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content