2. ŽNL ISTOK Do kraja jesenskog dijela ostalo još 180 minuta: Zrinski dočekuje Mladost, odlične utakmice očekuju se u Josipovu i Velikom Rastovcu

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice pretposljednjeg jesenskog kola u 2. županijskoj nogometnoj ligi Istok.

Vodeći Zrinski vjerovatno će i nakon novih 90. minuta ostati na prvom mjestu budući da mu u nedjelju u goste dolazi posljednja bakićka Mladost koja u dosadašnjem dijelu prvenstva još uvijek nije upisala prve bodove. Iako je situacija teška, do kraja jesenskog dijela natjecanja ipak se mogu pomaknuti iz zone ispadanja budući da pretposljednja Krčevina ima “samo” tri boda, a njih će u ovom kolu u Čađavačkom Lugu “ugostiti” Mladost 1930. iz Čađavice. Bit će to susret osmoplasirane i devetoplasirane momčadi, a razlika između njih iznosi svega jedan bod.

Još dva derbi susreta gledat će se u Velikom Rastovcu, odnosno Josipovu. Trećeplasirani Dinamo na svom će terenu dočekati Standard koji se nalazi na petom mjestu, dok će drugoplasirani DOŠK na noge igračima Munje. Bit će ovo izuzetno zanimljivi susreti u kojima se četiri momčadi bore za sam vrh tablice. Podsjetimo, vodeći Zrinski ima 18 bodova, zaostatak DOŠK-a je svega dva boda, četiri manje ima Dinamo Josipovo, a pet bodova manjka imaju Munja i Standard.

U posljednjem susretu kola, ujedno i jedinom koji će se odigrati u subotu, sastaju se Ćeralije i Grabić. Obje momčadi u dosadašnjem djelu prvenstva upisale su deset bodova, a samim time nalaze se u “sigurnoj zoni”.

2. ŽNL ISTOK

8. kolo, subota, 23. listopada u 15 sati

Ćeralije – Grabić

8. kolo, nedjelja, 24. listopada u 15 sati

Zrinski Nova Bukovica – Mladost Bakić

Mladost 1930. Čađavica – Krčevina (igra se u Čađavačkom Lugu)

Munja Veliki Rastovac – DOŠK Dolci

Dinamo Josipovo – Standard Nova Šarovka

2. ZNL Istok 1

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, D. Fišli) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content