2. ŽNL ISTOK Standard i Munja otvaraju 7. kolo, Grabić gostuje u Bakiću, DOŠK dočekuje čađavačku Mladost

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice sedmog kola 2. županijske nogometne lige Istok.

Jedina današnja (subota) utakmica odigrat će se u Novoj Šarovki gdje će trećeplasirani Standard dočekati petoplasiranu Munju iz Velikog Rastovca. I jedna i druga momčad i dalje imaju više nego dobre izglede za plasman za sam vrh tablice, Standardov zaostatak za vodećim Zrinskim, zahvaljujući pobjedi DOŠK-a na gostovanju u prošlom kolu, sada iznosi svega dva boda, dok Munja, koja se nalazi u “zlatnoj” sredini, ima pet bodova manje od trenutno vodeće momčadi.

Dva boda zaostatka ima i DOŠK koji se upravo pobjedom u prošlom kolu probio do druge pozicije. U novom će kolu dočekati Mladost 1930. iz Čađavice koja je uz jednu pobjedu i jedan neriješeni rezultat upisala četiri poraza u dosadašnjem dijelu prvenstva. Problem im u novoj sezoni predstavlja neefikasnost, u šest odigranih kola postigli su svega tri pogotka, a sve to bilo je dovoljno za osmo mjesto.

Još jedna utakmica ovog će se vikenda odigrati u Novoj Šarovki gdje će u nedjelju snage odmjeriti josipovački Dinamo i Ćeralije. Dinamo s 11 bodova trenutno drži četvto mjesto ligaške ljestvice, dok su Ćeralije s jednim bodom manje na šestom mjestu. Obje momčadi tražit će priključenje samom vrhu, a na “neutralnom” terenu šanse za pobjedu su im približno jednake. Upravo bi ovaj susret mogao biti i najzanimljivija utakmica sedmog kola.

Pred nogometašima Zrinskog, barem na papiru, trebao bi biti lak zadatak. Prvoplasirana momčad prvenstva gostovat će u Čađavačkom Lugu kod Krčevine koja je jedine bodove osvojila u derbiju začelja protiv bakićke Mladosti, dok će upravo Mladost u posljednjem susretu kola prve bodove tražiti na domaćem terenu protiv Grabića.

2. ŽNL Istok, 7. kolo – subota, 16. listopada u 15:00 sati

Standard Nova Šarovka – Munja Veliki Rastovac

2. ŽNL Istok, 7. kolo – nedjelja, 17. listopada u 15:00 sati

Dinamo Josipovo – Ćeralije (igra se u Novoj Šarovki)

DOŠK Dolci – Mladost 1930. Čađavica

Krčevina Čađavački Lug – Zrinski Nova Bukovica

Mladost Bakić – Grabić

Untitled Custom

(www.icv.hr, mra, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content