2. ŽNL ZAPAD Igra se posljednje jesensko kolo: Vodeći Lukač 05 gostuje u Milanovcu, drugoplasirana Bilogora 1947. putuje u Grabrovnicu

U nedjelju, 31. listopada u 14 sati igra se deveto, ujedno i posljednje jesensko kolo u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad.

Vodeći Lukač 05, koji je već osigurao titulu jesenskog prvaka, gostuje u Milanovcu kod Sokola. Gostujući strateg neće moći računati na standardne prvotimce Ivana Topića i Tomislava Škvarića, dok se domaći igrački kadar polako počinje popunjavati. Za obje momčadi tri boda imat će veliko značenje, stoga se očekuje borba za svaki ‘pedalj’ terena.

Drugoplasirana Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice gostuje kod petoplasirane Croatije u Grabrovnici. U gostujućim redovima sigurno neće biti kartoniranih Stipe Djaka i Mateja Ivoša, stoga u domaćim redovima vide svoju priliku za osvajanje ‘punog plijena’.

Dinamo iz Kapele Dvora putuje kod posljednjeplasiranog Svetog Đurađa. Gosti su ‘papirnati’ favoriti, ali će domaća momčad pod ‘svaku cijenu’ jesenski dio natjecanja pokušati okončati s prvom ovosezonskom pobjedom.

U Vukosavljevici domaća Mladost ugošćuje Kladare. Zbog ‘kazni’ u domaćem sastavu neće biti Manuela Šelimbera, a kod gostiju Antonija Maresića. Prema ovosezonskim rezultatima domaća momčad je favorit.

Drava je u Terezinom Polju domaćin Podravcu iz Dinjevca. U domaćim redovima, zbog ‘kazni’ neće biti Luke Paulovića, Ivana Bistrovića i Josipa Draganića, dok bi gosti trebali biti kompletni, međutim, to ne znači da domaća momčad ne razmišlja o osvajanju tri boda.

2. ŽNL Zapad, 9. kolo – nedjelja, 31. listopada u 14 sati

Sokol Milanovac – Lukač 05

Mladost Vukosavljevica – Kladare

Croatia Grabrovnica – Bilogora 1947. Špišić Bukovica

Drava Terezino Polje – Podravec Dinjevac

Sveti Đurađ – Dinamo Kapela Dvor

2. ZNL Zapad 2

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content