3. HNL SJEVER Majdenić bez Vratkovića i Podboja ‘na noge’ lideru: Nema alibija, igramo 11 protiv 11 i to je to

- PROMO -

Osmo prvenstveno kolo 3. HNL Sjever donosi Papuku još jednu iznimno tešku utakmicu i neugodno gostovanje. Naime, momčad Martina Majdenića nakon šest uzastopnih utakmica bez poraza, ide na noge lideru, Poletu u Sveti Martin na Muri.

Iako je momčad i dalje ‘prošarana’ ozljedama, predaje ni u kom slučaju nema, a potvrđuje to i trener Majdenić.

-Idemo kao i uvijek, nadigravati se, dati sve od sebe i odigrati onako kako znamo. Taj naš srednji, niski blok se pokazao odličnim, a iz kontre smo postali ubojiti. Mislim da i oni sada o nama moraju razmišljati i siguran sam da nas neće podcijeniti – kaže Majdenić.

Papukov strateg ima dosta problema s ozljedama i kartonima, ali mjesta za alibi nema.

-Što se momčadi tiče, Miroslav Rukavina i Stipe Čavić još uvijek šepaju, nisu još uvijek top, ali vjerujem da ću ih imati na raspolaganju, dok je sigurno da ne putuju Marin Vratković i David Podboj koji su protiv Međimurja skupili treći žuti karton. Naravno da nema alibija, što je tu je, igramo 11 protiv 11 i to je to – zaključio je Majdenić.

Utakmica Papuka i Poleta igra se u subotu, 9. listopada u 15:00 sati, a pravdu će dijeliti Marko Dergez iz Đurđevca. Njegovi pomoćnici su Mario Brunec i Ivan Huđ iz Koprivnice, dok je delegat Goran Lučić iz Daruvara.

3. HNL Sjever, 8. kolo – subota, 9. listopada u 15 sati

Mladost Ždralovi – Međimurje
Virovitica – Bjelovar
Polet SMnM – Papuk Orahovica
Varteks Varaždin – Radnik Križevci
Podravina Ludbreg – Podravac Virje
Koprivnica – Rudar Mursko Središće

Izrezak

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

Povezane vijesti

Skip to content