3. HNL SJEVER Nogometaši Virovitice ‘pali’ u derbiju začelja na gostovanju kod Podravca u Virju

U devetom kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever u Virju je odigran derbi začelja između domaćeg Podravca i Virovitice, dvije momčadi koje do ovog kola još nisu upisale niti jednu pobjedu.

Domaća momčad se posljednjih dana prijelaznog roka dodatno kompletirala dovođenjem Tomislava Pleića i Brazilca Muniz Ribeira Viniciusa, koji su ujedno donijeli i prevagu u ovom susretu. Prvi dio je protekao u ‘rastrganoj’ igri bez izrazitijih prilika za zgoditke te je završio netaknutih mreža.

Na samom početku nastavka napadač Virovitice Davor Sinjaković našao se sam ispred domaćeg čuvara mreže Jasmina Ramaja, ali ga nije uspio svladati. Već u idućem napadu Eugen Jelić Balta dovodi Podravac u prednost od 1:0. U 65. minuti Vedran Furmek povećava prednost domaće momčadi na 2:0, dok je konačnih 3:0 postavio Dino Vršić devet minuta prije kraja utakmice.

Među gostujućim igračima istakao se svojom igrom jedan od najiskusnijih na terenu, Nikola Suvajac. U virovitičkim redovima su svjesni da se za proljetni dio natjecanja moraju dodatno pojačati kako bi bili konkurentniji ostalim ligaškim momčadima.

Podravac Virje – Virovitica 3:0
Najbolji u virovitičkim redovima: Nikola Suvajac

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content