3. HNL SJEVER Stipe i Marin Čavić upitni za domaći okršaj s Međimurjem, Majdenić ističe kontru kao najjače ‘oružje’ Papuka

Nogometaši orahovačkog Papuka nakon sjajna dva gostujuća rezultata protiv jakih momčadi, pobjede u Križevcima i remija u Ždralovima, okreću se sedmom prvenstvenom kolu i domaćem ogledu protiv Međimurja.

Momčad Martina Majdenića trebala bi nastupiti kompletna, iako su oba Čavića (Marin i Stipe) pod upitnikom zbog ozljeda.

Marin bi trebao zaigrati, jer je ozljeda prsta sve bolje, ali iznimno korisni Stipe nam je najveća briga. Još osjeća posljedice tog snažnog udarca u zglob u Ždralovima, probao je trenirati, ali još ga boli. Vidjet ćemo danas na zadnjem treningu uoči utakmice – rekao je pomalo zabrinuto trener Papuka Majdenić.

Ostali dečki su, kako kaže, na raspolaganju, ali priznaje da ih je dosta sve ovo u posljednje vrijeme iscrpilo, teška gostovanja kod jakih momčadi, kao i nedavni smrtni slučaj u klubu.

-Unatoč svemu, nećemo i ne želimo tražiti alibi, ponovno ćemo se postaviti čvrsto u tom srednjem ili niskom bloku i čekati svoju prigodu iz kontre ili polukontre. Mi smo i dosad doma igrali dobro, ali nismo zabijali, pa vjerujem kako se ovog puta i to može promijeniti – zaključio je Majdenić.

Utakmica PapukMeđimurje igra se sutra (subota) na stadionu Papuka u 15:00 sati, glavni sudac je Jasmin Horvat iz Varaždina, a pomoćnici su mu Matej Mađerić i Ivan Huđ iz Koprivnice, dok je delegat Željko Rijetković iz Garešnice.

3. HNL Sjever, 7. kolo – subota, 2. listopada u 15 sati

Koprivnica – Mladost Ždralovi
Rudar Mursko Središće – Virovitica
Bjelovar – Podravina Ludbreg
Podravac Virje – Varteks Varaždin
Radnik Križevci – Polet SMnM
Papuk Orahovica – Međimurje

Tablica

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content