3. ŽNL Danas je na rasporedu kompletno 5. kolo: Vodeći Aršanj gostuje u Bačevcu, a Miholjac kod lidera u Orešcu

Danas će se od 15:30 sati odigrati kompletno 5. kolo 3. ŽNL Zapad. Vodeći Aršanj gostovat će kod bačevačke Brane koja je uz pobjedu u 2. kolu protiv Turanovca upisala i dva poraza te je trenutno na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice.

Turanovac će na svom terenu pokušati doći do prvih ovosezonskih bodova, ali neće imati niti malo lak zadatak budući da im u goste dolazi Omladinac iz Korije koji se prije nekoliko dana dodatno pojačao u napadačkom smislu. Podsjetimo, u matični klub vratili su se Marko i Luka Korenički.

U Turnašici će snage odmjeriti istoimena domaća momčad i gosti iz Stare Brezovice, dok će u zanimljivom susretu u Dugom Selu domaća Sloga dočekati No Limit TVIN.

Utakmice 5. kola 3. ŽNL Zapad:

SUBOTA

Sloga – No Limit TVIN (15:30 sati, Dugo Selo)
Turanovac – Omladinac Korija (15:30 sati, Turanovac)
Turnašica – Stara Brezovica (15:30 sati, Turnašica)
Brana – Aršanj Sedlarica (15:30 sati, Bačevac)

3. ŽNL ISTOK

Vodeća momčad skupine Istok, Orešac, dočekat će danas momčad Miholjca koja je u dosadašnjem djelu prvenstva upisala jedan bod. Plavi iz Jugovog Polja, koji također imaju devet bodova i dijele prvo mjesto, na svom će terenu ugostiti Meljane, dok će Slavonac iz Novaka gostovati u Kozicama. Sve utakmice na rasporedu su danas od 15:30 sati.

Utakmice 5. kola 3. ŽNL Istok:

SUBOTA

Orešac – Miholjac Gornji Miholjac (15:30, Orešac)
Plavi – Meljani Donji Meljani (15:30, Jugovo Polje)
Kozice – Slavonac Novaki (15:30, Kozice)

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content