4. LIGA BJ-KC-VT Suhopolje gostuje kod prošlosezonskog prvaka u Grubišnom Polju: Zbog kartona iz sastava izostaju Sertić, Šantavec i Klemen

Nakon prošlotjednog minimalnog poraza od vodećeg Tehničara na domaćem terenu, od kojeg su poraženi s 2:1, pred nogometašima Suhopolja novo je gostovanje. U sklopu 9. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica sutra će otputovati u Grubišno Polje kod prošlosezonskog prvaka Bilogore ’91 koja se s 14 bodova trenutno nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice.

Kako smo najavili i prije prošle utakmice, u posljednjim trenucima prijelaznog roka u redove Grofova “sletjeli” su Matej Nemet, Ivan Jugović i Filip Kojadin, a sva trojica dolaze iz redova županijskog drugoligaša Orešca. Prve minute u ”žuto-zelenom” dresu za novopridošlu trojku već su upisane u prošlotjednom susretu, a s obzirom na situaciju u kojoj se našao trener Suhopolja Samuel Spudić, ovog bi vikenda mogli odraditi koju minutu više.

Nakon brojnih ozljeda koje su stvarale probleme prilikom slaganja sastava, na red su došle i suspenzije zbog kartona. U sutrašnjoj utakmici sigurno neće nastupiti Marko Sertić, Dominik Šantavec i Dean Klemen koji će zbog tri žuta kartona ostati van pogona, dok je pozitivna vijest povratak Doriana Bogatija koji je odradio kaznu zbog crvenog kartona te bi trebao biti na raspolaganju.

Što se tiče domaćeg sastava, izostanaka vezanih uz kartone neće biti, no susret 9. kola mogao bi propustiti Filip Cjetojević koji se u prošlotjednom susretu na gostovanju u Predavcu u 40. minuti srušio od napada astme. Srećom, većih posljedica nije bilo, a ostaje za vidjeti kada će Cjetojević biti spreman za povratak na teren.

Susret 9. kola na rasporedu je u 15:30 sati, pravdu će dijeliti Mario Vecko, a pomoćnici će mu biti Marko Punčec i Nikola Ferenčić.

4. liga BJ-KC-VT, 9. kolo – subota, 23. listopada u 15:30 sati

Slatina – Graničar Bušetina
Graničar Đurđevac – Pitomača
Tehničar Cvetkovec – Ferdinandovac
Bilogora 91′ Grubišno Polje – Suhopolje
Čazma – Dinamo Predavac

4. liga BJ-KC-VT, 9. kolo – nedjelja, 24. listopada 15:30 sati

Borac Imbriovec – Garić Garešnica
Mladost Kloštar Podravski – Graničar Legrad

4 liga Custom

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content