4. LIGA BJ-KC-VT U Bereku danas gostuje Čazma: Može li se Graničar Bušetina vratiti iz rezultatskog ponora?

Danas (nedjelja) u 15 sati i 30 minuta u osmom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica momčad Graničar Bušetine u svom Bereku dočekuje Čazmu, koja je već tri sezone stabilan četvrtoligaš.

Domaća momčad je u protekla tri kola primila osamnaest, a postigla šest zgoditaka. Posebno ‘boli’ posljednji poraz na gostovanju u Pitomači, gdje su inkasirali devet zgoditaka.

Trener Stjepan Pleše, koji će danas odrađivati drugu utakmicu kazne i neće biti na klupi, sigurno je tijekom proteklog tjedna na treninzima radio na učvršćivanju obrane, ali i momčadskog duha, kako bi se nakon tri sušna kola ponovno došlo do bodova.

Momčad Čazme je također u posljednja tri kola ostala bez bodova. Na svom su terenu izgubili od Tehničara iz Cvetkovca, a praznih ruku su se vratili s gostovanja iz Kloštra Podravskog i Grubišnog Polja. Čazmanci su do sada su osvojili šest bodova u dvije domaće pobjede.

U gostujućim redovima sigurno planiraju u Bušetini doći do pozitivnog rezultata, ali će ih domaći igrači u tome pokušati osujetiti. U oba sastava nema kažnjenih igrača te će treneri imati sve igrače na raspolaganju.

4. liga BJ-KC-VT, 8. kolo – nedjelja, 17. listopada u 15:30 sati

Graničar Bušetina – Čazma
Dinamo Predavac – Bilogora 91′ Grubišno Polje
Ferdinandovac – Mladost Kloštar Podravski

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content