BLAGDAN SVIH SVETIH Cvjetni aranžmani i svijeće za poginule hrvatske branitelje

Kao i svake godine, u spomen na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, izaslanstvo Grada Virovitice predvođeno gradonačelnikom Ivicom Kirinom, zamjenicom gradonačelnika Vlastom-Honjek Golinac te predsjednicom Gradskog vijeća Lahorkom Weiss položilo je aranžmane i zapalilo svijeće na grobovima poginulih hrvatskih branitelja na Gradskom groblju u Virovitici. Uz predstavnike Grada, počast poginulima za Domovinu odali su i predstavnici braniteljskih udruga s područja grada Virovitice.

Aranžmani i lampioni položeni su i na spomen-obilježjima u Svetom Đurađu, Milanovcu, Podgorju, Koriji, Golom Brdu, Lončarici i Čemernici te na grobljima u virovitičkim prigradskim naseljima Rezovac i Rezovačke Krčevine, a predstavnicima Grada i braniteljskih udruga pridružili su se i predsjednici vijeća mjesnih odbora.

Cvjetni aranžmani i lampioni znak su zahvalnosti poginulim hrvatskim braniteljima koji su za vrijeme Domovinskog rata branili suverenitet Republike Hrvatske, a s ciljem da sjećanje na hrabre vitezove nikada ne izblijedi.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content