Čestitka gradonačelnika Orahovice Saše Ristera u povodu Svjetskog dana učitelja

U povodu Svjetskog dana učitelja gradonačelnik Orahovice Saša Rister uputio je čestitku svim učiteljima.

– Poštovane učiteljice i učitelji, profesorice i profesori, nastavnice i nastavnici!
Generacije orahovačke djece u našoj su školi stekle ne samo svoja prva znanja već i radne navike te poznanstva i prijateljstva koja ostaju za cijeli život.

5. listopada- Svjetski dan učitelja prilika je da Vam se zahvalimo na trudu, znanju i strpljenju koje nesebično ulažete kako bi naša djeca i mladi usvojili potrebna znanja i vještine te stekli vrijedna iskustva i izgradili zdrave temelje za sigurnu i sretnu budućnost.
Vaša uloga u našim životima kao i u životima naše djece i mladih iznimno je važna. Stoga vam čestitamo vaš dan te vam želimo još puno uspjeha, kreativnosti i strpljenja kako s malima tako i s velikima.

U Gradu Orahovici i meni kao gradonačelniku uvijek ćete imati partnera za ostvarivanje svega onoga što su naša djeca i zaslužila, a prve korake smo već napravili.

Još jednom upućujem čestitku svim učiteljicama i učiteljima, profesoricama i profesorima Osnovne škole Ivana Brlić-Mažuranić kao i Srednjoj školi Stjepan Ivšić uz želju da svojim predanim radom stvaraju i dalje odlično obrazovane i sretne generacije orahovačkih učenika.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content