Četiri košarkašice ŽKK Virovitice nastupile na kontrolnom treningu Hrvatskog košarkaškog saveza – Robert Fritz imenovan za pomoćnog trenera na treningu

U sportskoj dvorani Arena Varaždin Hrvatski košarkaški savez organizirao je kontrolni regionalni trening instruktorice HKS-a Tatjane Jacović s potencijalnim kandidatima za reprezentaciju iz Regije Sjever za godište 2006. i mlađe. Uz navedeno veliko priznanje stiglo je i treneru ŽKK Virovitice Robertu Fritzu koji je imenovan za pomoćnog trenera na kontrolnom treningu.

Poziv za kontrolni trening iz ŽKK Virovitice dobile su Mia Deskar, Martina Sabo, Marta Leda Kalaš te sestre Lana i Lucija Cindrić. Treningu su se odazvale Mia Deskar, Martina Sabo te sestre Lana i Lucija Cindrić dok se na žalost, zbog trenutne ‘povrede’ kontrolnom treningu nije mogla odazvati Marta Leda Kalaš.

ZKK 2

Pod ‘palicom’ jedne od trenerica hrvatske reprezentacije U-18 Tatjane Jacović djevojke su treningu pokazale svoju neupitnu kvalitetu uz nadu da će jednog dana uslijediti i toliko željeni poziv u reprezentaciju.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content