Čoklo, Prekpalaj i Lukačić u Bilogoru, povratak Juhasa u Gradinu: Pogledajte posljednje transfere koji su odrađeni ‘5 do 12’

Danas (petak) završava prijelazni rok za sve županijske nogometne klubove. Nekoliko zanimljivih transfera ostvareno je proteklih nekoliko dana, a potom i objavljeno na stranicama Županijskog nogometnog saveza VPŽ.

Najviše je ‘profitirala’ Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice, aktualni prvak 2. ŽNL Zapad i trenutno drugoplasirana ligaška momčad, koja je na bod zaostatka iza vodećeg Lukača 05.

Strateg Miroslav Ćorić, nakon što je početkom mjeseca ostao bez braće Korenički, i nakon što je do ‘proljeća’ ostao bez iskusnog napadača Stipe Djaka koji je u derbiju 5. kola zaradio crveni karton ‘težak’ četiri utakmice neigranja, morao je ‘povući određene poteze’ kako bi nastavio ‘mrtvu’ trku za jesenski naslov, pa je tako doveo tri nova igrača.

Josip Čoklo je novi-stari igrač Bilogore. Tehnički odlično potkovan vezni igrač vraća se iz četvrtoligaša Graničar Bušetine. Josip Prekpalaj drugo je novo ‘lice’ u redovima Bilogore. Školu nogometa prošao je u Virovitici, a posljednji seniorski nastup imao je u dresu županijskog prvoligaša Rezovca prije četiri godine, točnije 22. listopada 2017. u domaćem susretu s Lukačem 05. U kakvoj je trentuno formi, vidjet ćemo već ovog vikenda na gostovanju kod milanovačkog Sokola. I treći igrač koji je potpisao za Bilogoru zove se Josip, a preziva Lukačić i stiže iz redova vukosavljevačke Mladosti.

Hrvoje Juhas uoči početka nove sezone dres županijskog prvoligaša Gradine zamijenio je onim suhopoljskog četvrtoligaša. U Suhopolju je ‘odradio’ sedam prvenstvenih utakmica i vratio se ‘kući’, kako bi pomogao momčadi trenera Ante Mikulića u borbi za ‘bijeg’ sa začelja, s obzirom da je Gradina posljednjeplasirana momčad 1. ŽNL s tek jednim osvojenim bodom.

Još jedan igrač napustio je četvrtoligaša Graničar Bušetinu. Mladi Patrik Kasumović (17), koji je u momčadi trenera Stjepana Pleše odigrao sedam ligaških susreta, odlazi u drugi rang županijskog nogometa i novi je član trećeplasiranog Dinama iz Kapele Dvora.

Preostale transfere ostvarene proteklih nekoliko dana pogledajte OVDJE.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content