Desetkovana Graničar Bušetina minimalno poražena od Dinama iz Predavca

U desetom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica nogometaši Graničar Bušetine u svom Bereku minimalno su poraženi od Dinama iz Predavca rezultatom 1:0. Pred susret domaći trener Stjepan Pleše imao je velikih problema prilikom sastavljanja momčadi budući da je zbog kartona i privatnih obveza mogao računati samo na 12 igrača, od kojih su dva vratara. Domaća momčad u utakmicu je ušla s ciljem da postigne što bolji rezultat. U ne prekvalitetnom, ali borbenom ogledu gostujući nogometaši više su imali “loptu u nogama”.

U prvom dijelu gosti su stvorili nekoliko izglednih prilika, ali ih je domaći mladi i perspektivni vratar Stjepan Viljevac uspio nadmudriti. Niti domaći nogometaši nisu bili bezopasni. Najizgledniju priliku imao je Slavko Jagarinac u 32. minuti. Međutim njegov udarac s dvadesetak metara gostujući čuvar mreže Marko Taritaš uspio je izbaciti u korner.

U drugi dio momčad Dinama ušla je još odlučnije s ciljem da dođe do pobjede. Nakon devet minuta igre Josip Gegić iskoristi je bočno dodavanje s desne strane i neometan lako pogodio domaću mrežu. Gosti su još u nekoliko navrata opasno prijetili, ali im se ponovno ispriječio danas odlični Stjepan Viljevac. U posljednjih petnaestak minuta igrači Graničar Bušetine kreću na “sve ili ništa”, ali nisu uspjeli doći do izjednačujućeg zgoditka. Očito je izostanak pet standardnih prvotimaca bio prevelik hendikep.

IMG_0707-Custom

U posljednjim trenucima susreta u napadu je ozlijeđen domaći kapetan Janko Brlas. Naknadni liječnički pregledi će pokazati ozbiljnost ozlijede i koliko će jedan od ključnih igrača Graničar Bušetine morati izbivati s nogometnih terena.

– Obje momčadi danas nisu pružile neku dojmljivu partiju. Gosti su bili idealan protivnik za osvajanje tri boda. U prvom dijelu smo bili ravnopravni. Nismo iskoristili odličnu šansu. U drugom dijelu smo pali, zbog svih problema koje imamo. Nismo imali sreće, ali isto tako moram priznati da nas je vratar Viljevac odličnim intervencijama spasio od većeg poraza. Nismo uspjeli odigrati na razini koja je bila potrebna za pobjedu. Praktički smo “pali bez ispaljenog metka”. Idemo dalje, do gostovanja u Đurđevcu pokušat ćemo se kompletirati i doći do bodova – rezimirao je trener Graničar Bušetine Stjepan Pleše.

Graničar Bušetina – Dinamo Predavec 0:1
Najbolji u domaćim redovima: Stjepan Viljevac 

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content