Dva srebra i bronca za čačinačke Streličare grofa Jankovića na turniru u Kutini

Streličari grofa Jankovića Čačinci više nego uspješno otvorili su ovogodišnju dvoransku sezonu. Prvi ovosezonski dvoranski turnir održan je u u Kutini pod strogim Covid mjerama, a streličari grofa Jankovića osvojili su dvije srebrne te jednu brončanu medalju. Goran Parašilovac pucajući iz Olimpijskog luka u kategoriji veterana i Patrik Špalj iz LB instiktivnog luka u kategoriji kadeta osvojili su srebrne medalje, a novi član kluba, Drago Mlinar osvojio je seniorsku broncu pucajući iz Tradicionalnog luka.

– Izuzetno sam ponosan na svoje kolege koji su polučili vrhunski rezultat. Kada se uzme u obzir da je Kutina bila domaćin i da smo mi morali ustati u pola pet ujutro i vozili se tri sata do tamo i pucali u jakim konkurencijama ovo je uistinu velik rezultat. Ja sam npr. pucao protiv Krešimira Štrukelja jednog od ponajboljih streličara u državi već nekoliko godina koji puca u rangu najboljih seniorskih rezultata i mogu reći da je bio moj idol kada sam počeo pucati. Sada se odlučio za ovu našu veteransku kategoriju i bila mi je čast pucati s njim – kaže Parašilovac te naglašava kako je najvažnije da klub napreduje i ima sve više članova.

– Ima nas sada sedam pucača koji će nastupiti na slijedećem turniru, a bit će Martinjski turnir u Novom Marofu u studenom. Priključio nam se odlični pucač Drago Mlinar i pucačica Irena Hornung i sada, za ovako mali klub, imamo jedan respektabilan sastav – zaključio je Parašilovac.     

(www.icv.hr, vg)

Parasilovac i Strukelj

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content