FOTO Bjelovarčani kaznili silne promašaje virovitičkih nogometaša i odnijeli sva tri boda s Vegeške, strijelci Fajić i Hajdarović

U osmom kolu 3. hrvatske lige Sjever nogometaši Virovitice doživjeli su sedmi poraz. Na svom terenu Sportskog centra Vegeška izgubili su od Bjelovara 2:0, međutim, po prikazanom na terenu, domaća momčad zaslužila je barem jedan bod.

U prvom dijelu gostujući nogometaši imali su loptu više pod kontrolom, ali bez opasnijih i konkretnijih napada. Bliže zgoditku bili su domaći nogometaši. Najizrazitije prilike imali su Rok Horaček u 10., Davor Sinjaković u 16., Matija Lovreković u 32. i Luka Vinovrški u 40. minuti, ali u sva četiri navrata gostujući čuvar mreže Dinko Gavranović bio je uspješniji.

Većina udaraca gostujućih igrača u prvom dijelu bila je ‘blokirana’ ili je lopta završila iznad vrata. Domaća momčad od 23. minute igrala je bez Horačeka, koji je zbog ozljede morao napustiti teren. Fizioterapeutkinja Olivera Kovač nažalost ga nije uspjela osposobiti za brzi povratak u igru, jer je ozljeda bila preteška. Umjesto njega u igru je ušao također ‘probojni’ Luka Vinovrški.

IMG_8684-Custom

Od početka drugog dijela igrači Bjelovara ušli su odlučnije u igru ne bi li došli do brzog zgoditka. U 55. minuti domaća momčad imala je dosta ‘sreće’, lopta je pogodila vratnicu, a odbitak je domaći vratar Krešimir Tomljanović čvrsto ‘prigrlio u ruke’.

Pitanje pobjednika je riješeno u 73. minuti. Jedan bočni ubačaj odlično je iskoristio bosanskohercegovački internacionalac Nusmir Fajić, koji je nekoliko minuta ranije ušao u igru, svladavši domaćeg vratara Tomljanovića za gostujuću prednost od 1:0.

IMG_8706-Custom

Virovitički nogometaši su se ‘otvorili’ ne bi li došlo do poravnanja. U igru su ušli mladi Fran Prister i Jakov Slavić. Opasno je ‘sijevalo’ pred gostujućim vratima, ali bez promjene rezultata. U posljednjoj minuti Bjelovarčani ponovno kažnjavaju silne domaće promašaje. Deni Hajdarović udarcem uz voleja postavlja konačnih 2:0.

Virovitica – Bjelovar 0:2
Najbolji u virovitičkim redovima: Luka Duvnjak

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content