FOTO Garešničani prekinuli uspješnu slatinsku seriju, Pemperova momčad doživjela prvi domaći poraz

U sedmom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica nogometaši Slatine doživjeli su prvi poraz na svom terenu. Na stadionu Antuna Tone Butorca poraženi su od Garića iz Garešnice 3:2.

Sve je počelo lijepo za domaću momčad, koja je u 16. minuti povela zgoditkom Renata Pecolaja iz voleja, međutim, u pet minuta gosti iz Garešnice preokrenuli su rezultat. Zgodicima Tomislava Kolara u 24. i Ante Starčevića u 28. minuti vode 2:1. Do odlaska na odmor obje momčadi su propustile po dvije odlične prilike za nove pogotke. U domaćim redovima neprecizni su bili Brazilac Yuri Nascimento i Matija Bubaš, a u gostujućim redovima Ante Starčević i Tomislav Oršić.

U drugom dijelu nastavilo se s obostrano otvorenom igrom. U pokušajima za promjenom rezultata domaći igrači su gostima ostavili dosta prostora za ubojite kontre. U tri navrata domaći vratar Robert Bunjevac spasio je svoju momčad, ali je u 79. minuti nakon odličnog udarca Tomislava Oršića bio nemoćan. Domaći poraz samo je ublažio prekrasnim zgoditkom Mateo Jerešić u šestoj minuti sudačke nadoknade.

m_IMG_6914

-Upozoravao sam svoje igrače na opasnu igru Garića i njihove igrače u kontri, Oršića, Golubića i Antu Starčevića, ali oni to nisu uspjeli spriječiti. Već dva kola ponavljamo prošlosezonsku boljku – neefikasnost nas je koštala poraza. Igramo dobro u terenu, ali nam je vrlo slaba realizacija – na kraju se požalio trener Slatine Damir Pemper.

Slatina – Garić Garešnica 2:3
Najbolji u slatinskim redovima: Robert Bunjevac

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content