FOTO Pogotkom Matije Bubaša Slatina pred svojom publikom minimalno svladala ‘Picoke’

U desetom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica nogometaši Slatine na svom terenu svladali su Graničar iz Đurđevca minimalnim rezultatom 1:0.

Ovog puta nogometaši Slatine su, u ne baš briljantnoj utakmici, došli do tri nova boda. Očito je da Slatinčani imaju dosta problema s momčadima koje se ‘brane’, jer u takvim situacijama Pemperovi igrači teško ‘probijaju’ obrambeni blok.

Za razliku od susreta prije sedam dana, koji je obilovao zgodicima, ovaj nije bio takav, odlučen je pogotkom Matije Bubaša tek u 70. minuti susreta. Udarac Brazilca Yurija gostujući vratar Slaven Jarnec kratko je odbio, na loptu je natrčao Bubaš i lako pogodio nebranjeni dio gostujuće mreže.

250279552_4836097189756462_8991864776582624840_n

Slatina je dominirala, ali su se napadi njezinih nogometaša u većini slučajeva ‘razbijali’ o tvrdu gostujuću obranu. Đurđevčani su se pretežno orijentirali na obrambene zadaće, stoga nisu stvorili niti jednu ozbiljniju priliku s kojom bi ugrozili domaćeg čuvara mreže Roberta Bunjevca.

Utakmica je obilovala nervozom, koju je još više potencirao mladi sudac Nikola Anić s nekoliko obostranih pogrešaka. Šest minuta prije kraja teren je, zbog drugog žutog kartona, morao napustiti gostujući igrač Ivan Nikšić, koji se nikako nije mogao ‘pomiriti’ sa svojim isključenjem, pa će sigurno biti dodatno kažnjen.

-Ovog puta sam u prvoj postavi forsirao igrače na koje ću moći računati do kraja natjecanja, stoga su mi Brazilci bili u drugom planu, jer se uskoro vraćaju u svoju domovinu. Posebno bih istakao igru Mateja Kupresa i Matije Bubaša – na kraju je naglasio trener Slatine Damir Pemper.

Slatina – Graničar Đurđevac 1:0
Igrač utakmice: Matija Bubaš

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content