FOTO The Frajle priredile nezaboravnu večer pitomačkoj publici

Fantastične The Frajle jučerašnjim koncertom u Centru za kulturu „Drago Britvić“ oduševile su pitomačku publiku, kako svojim vokalima i hitovima, tako i obradama poznatih pjesama. Pozitivna energija, neodoljiv šarm i dobro raspoloženje definicija je ovog fantastičnog trija kojeg čine Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, u pratnji odličnog benda.

 „Ljubav na dar“, „Ako je vrijedilo išta“, „Jedina“, „Žuta ruža“, „Ich liebe dich“, „Panonskom mornaru“ samo su neke od pjesama kojima su osvojile publiku od prve, a obradama hitova poput „Djevojka sa čardaš nogama“, „Imala je lijepu rupicu na bradi“, „Meni trebaš ti“, „Moja posljednja i prva ljubavi“ te brojnim drugima zasigurno su publiku na tren vratile na „staro normalno“ uživajući u vrhunskom koncertu.

Bio je ovo još jedan koncert u sklopu manifestacije „Pitomačka jesen u ozračju glazbe“ koja će se i u studenom nastaviti u prekrasnom ritmu. Na pozornicu Centra za kulturu „Drago Britvić“ 14. studenog u 19 sati popet će se naš pjevač i glazbenik Stjepan Lach. Svakako da će oduševiti domaću publiku, a cijena ulaznice za koncert u pretprodaji iznosi 30 kuna.

Ulaznice možete kupiti isključivo u pretprodaji u obiteljskim paketima od dvije ili četiri blok ulaznice, a moguće ih je rezervirati putem maila ([email protected]) uz prethodnu najavu putem broja mobitela 098/978-1230. Možete ih kupiti na kiosku Vrabac u Pitomači te u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića u Grabrovnici. Ulaz u dvoranu biti će omogućen samo uz predočenje važećeg negativnog rezultata COVID testa ili važeće COVID potvrde.

(www.icv.hr, ib, Foto: Foto Begović, I. Barčan)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content