JUNIORI Bratstvo i Suhopolje remizirali u zaostaloj utakmici 5. kola: Slavonija nastavila pobjednički niz u Zdencima, Voćin uvjerljiv protiv Dinama

Proteklog tjedna odigrane su dvije zaostale utakmice juniorskog natjecanja u skupini Virovitica-Pitomača.

Prvi dvoboj odigrali su Bratstvo i Suhopolje, a izjednačena utakmica u Gornjem Bazju završila je podjelom bodova rezultatom 3:3. Gosti su poveli u 14. minuti preko Rafaela Androića, prednost je povisio Luka Prpić u 32., dok je Bratstvo smanjilo preko Matea Rukavine prije odlaska na odmor. Do izjednačenja je došlo u 63. minuti kada je vratara Solara matirao Antonio Rajnović, novu prednost Suhopolju donio je Dominik Tomić, a konačnih 3:3 postavio je Michael Fučkar.

Do nove pobjede došla je i Gradina koja je upisala pobjedu na gostovanju u Rezovcu. Mateo Sokolović doveo je domaćina u vodstvo nakon 10. minuta igre, a izjednačio je Ante Gradinjan u 32. minuti. Pobjedu gostima osigurao je Ivan Viljevac svojim golom dvanaest minuta prije kraja.

Pitomača je trenutno vodeća momčad prvenstva s 16 osvojenih bodova, No Limit TVIN nalazi se na drugom mjestu s četiri boda zaostatka uz utakmicu manje, a 11 bodova, također iz jedne utakmice manje, upisala je Gradina. Posljednje mjesto pripalo je Bratstvu koje je u jesenskom dijelu prvenstva upisalo dva boda.

juniori Custom 3

U skupini Slatina-Orahovica odigrano je kompletno 8. kolo.

Sladojevačka Slavonija i dalje ne zna za poraz, a posljednja ”žrtva” bila je Sloga iz Zdenaca koja je na svom terenu poražena s 3:0. Gosti su poveli pred kraj prvog poluvremena, strijelac je bio Kristian Ferenčak, a do drugog pogotka stigli su u 65. minuti. Na 2:0 povisio je Manuel Pelikan, dok je konačan rezultat postavio Mihael Matovina devet minuta prije kraja.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Voćin koji je s visokih 8:2 pobijedio Dinamo iz Četekovca. Domaći sastav poveo je preko Božidara Petrića već u drugoj minuti, na 1:1 izjednačio je Leon Kokoška, a novu prednost Voćinu osigurao je Martin Tunić dvije minute kasnije. Još četiri pogotka vidjeli smo u nastavku prvog poluvremena, sva četiri završila su u mreži Dinama, a u strijelce su se upisali Emanuel Tunić, koji je mrežu pogodio u dva navrata, Petrić, kojemu je ovo bio drugi gol na utakmici, te Nikola Kolić. U 60. minuti utakmice Voćin je postigao i sedmi pogodak, u strijelce se još jednom upisao Tunić, dok je posljednji domaći pogodak postigao Tomić u 73. minuti iz kaznenog udarca. Na konačnih 8:2 smanjio je Kokoška svojim drugim golom, također s bijele točke.

Papuk je u Orahovici dočekao miljevačku Mladost, a iako su gosti poveli u 36. minuti preko Davida Jakšića, domaća momčad upisala je pobjedu rezultatom 3:1. Samo minutu kasnije izjednačio je Antonio Meljančić, Antonio Hlavaček pogodio je za 2:1 u 53., dok je konačan rezultat postavio David Mrak u 72. minuti.

Još jedan remi u juniorskom natjecanju vidjeli smo i u Crncu gdje je istoimeni domaćin dočekao čačinačku Mladost, a efikasna utakmica također je završila rezultatom 3:3. Gosti su do 13. minute već imali sigurnih 3:0, poveli su autogolom Ivana Bartolića, Mihael Videc povećao je prednost na 2:0, dok je treći zgoditak Mladosti postigao Noa Pleša. Crnac je do poluvremena uspio smanjiti prednost na 3:2 preko Dominika Kapetanovića i Josipa Horvatića, dok je bod domaćinu osigurao Patrik Sudarić deset minuta prije kraja.

Slavonija drži prvo mjesto s maksimalnih 18 bodova, tri manje ima drugoplasirani Voćin, dok pet bodova zaostatka ima Mladost iz Čačinaca koja se nalazi na trećem mjestu. Posljednje mjesto pripalo je miljevačkoj Mladosti koja u dosadašnjih šest utakmica nije stigla do bodova.

juniori Custom 2

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content