JUNIORI SLA-ORA Slavonija dočekuje Voćin u borbi za prvo mjesto: Miljevačka Mladost protiv Sloge traži prve ovosezonske bodove

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 9. kola juniorskog natjecanja u skupini Slatina-Orahovica.

Najzanimljiviji dvoboj svakako će biti onaj u Sladojevcima gdje će vodeća Slavonija ugostiti drugoplasirani Voćin koji im ”puše za vratom” s tri boda zaostatka. Sladojevčani su u dosadašnjem dijelu prvenstva upisali svih šest pobjeda, a o njihovoj dominaciji govori i podatak da su u tih šest utakmica postigli čak 45 pogodaka, a primili svega dva, jednog na gostovanju u Čačincima, a drugog još u prvom kolu protiv četekovačkog Dinama, također u gostima. S druge strane, nogometaši Voćina također se nalaze u pozitivnom nizu. Jedini poraz kojeg su upisali došao je u njihovoj prvoj odigranoj utakmici, u sklopu drugog kola protiv spomenute Mladosti iz Čačinaca koja je tada slavila s visokih 6:1. Međutim, od tada su uspješno nanizali pet pobjeda, a u slučaju sutrašnje pobjede bodovno bi se izjednačili sa svojim suparnicima.

Miljevačka Mladost koja se nalazi na dnu tablice s nulom na svom kontu, prve će bodove tražiti protiv nešto uspješnije Sloge iz Zdenaca koja se nalazi na pretposljednjem mjestu s četiri osvojena boda. Njihova jedina pobjeda upisana je protiv Zrinskog iz Nove Bukovice u 2. kolu, dok su jedno kolo poslije uzeli bod protiv Crnca.

U posljednjem susretu sastat će se još jedni susjedi na tablici, petoplasirani Crnac i Zrinski koji se nalazi na šestom mjestu. I jedna i druga momčad neće se pomaknuti sa ”sredine” tablice, a jedina mogućnost bit će zamjena mjesta, ovisno o rezultatu sutrašnje utakmice.

JUNIORI SLATINA-ORAHOVICA, 9. kolo, subota, 30. listopada u 15:30 sati

Slavonija – Voćin

Mladost (Mi) – Sloga (Z)

Zrinski (NB) – Crnac

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content