KARATE: Na prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste virovitički karatisti osvojili srebro i tri bronce

Danas (subota) u Jastrebarskom je održano Prvenstvo Hrvatske u karateu za mlađe uzraste, u borbama u muškoj konkurenciji. Iz Karate kluba “Virovitica” na prvenstvu je u kategoriji 2012. godište do 28 kg nastupio Samuel Haić, kojem je ovo prvo službeno prvenstvo, a eliminiran je tek u meču za broncu. Adrian Majstorović nastupio je u kategoriji do 31 kg, također s vrlo malo natjecateljskog iskustva. Bio je vrlo borben i izborio se za drugo mjesto i srebrnu medalju.

IMG 20211023 WA0002

U kategoriji +37 kg Vito Radelić bio je vrlo dobar i u završetku borbeniji od suparnika te osvojio treće mjesto i brončanu medalju. U 2011. godištu do 32 kg nastupio je Filip Pekić koji u završnici pobjeđuje u repasažu te osvaja treće mjesto i brončanu medalju. U kategoriji +44 kg svojom upornošću i borbenošću u završnici Fran Poljak pobjeđuje u repasažu te također osvaja treće mjesto i brončanu medalju.

IMG 20211023 WA0003

Posljednji od Virovitičana nastupio je Jakob Đebro u 2008. godištu u kategoriji +58 kg. On je izgubio zadnji meč za treće mjesto pa je tako ostao petoplasirani. U nedjelju, 24. listopada, održat će se prvenstvo za mlađe uzraste u ženskoj konkurenciji.

(www.icv.hr, mš, Foto: KK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content