KINO PARK Ovog vikenda pogledajte akcijski triler “Venom 2” i animirani sinkronizirani “Obitelj Addams 2: Izlet”

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije projekcije. U subotu, 16. listopada u 19 sati na rasporedu je akcijski triler “Venom 2”, a u nedjelju, 17. listopada u 17 sati možete pogledati animirani film “Obitelj Addams 2: Izlet” sinkroniziran na hrvatski.

Venom 2

Izvorno ime: Venom: Let There Be Carnage
Redatelj: Andy Serkis
Žanr: akcija, triler
Uloge: Tom Hardy, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham, Woody Harrelson
Trajanje filma: 90 min
Godina: 2021
Država: SAD

Sadržaj filma: Tom Hardy vraća se na veliko platno kao ubojiti zaštitnik Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih MARVEL-ovih likova. U režiji Andyja Serkisa u filmu glume i Michelle Williams, Naomie Harris te Woody Harrelson u ulozi negativca Cletusa Kasadya / Carnagea.

Obitelj Addams 2: Izlet – sink

Izvorno ime: The Addams Family 2
Redatelj: Greg Tiernan, Laura Brousseau
Žanr: animirani
Uloge: Ozren Grabarić, Jasna Bilušić, Klara Uglešić, Noa Zelenko, Dražen Bratulić
Trajanje filma:
Godina: 2021
Država: SAD

Sadržaj filma: U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad. Dočekani su s gađenjem i strahom i pitanje je vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve sretno završi i građani ih prihvate u svoj grad shvativši da su svi zapravo malo čudni. U novom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se s svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor!

(www.icv.hr, Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content