KINO PARK Ovog vikenda pogledajte horor “Ne diši 2″ i animirani “Petar Zecimir: Skok u avanturu”

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije projekcije. U subotu, 9. listopada u 19 sati na rasporedu je horor “Ne diši 2”, a u nedjelju, 10. listopada u 17 sati možete pogledati animirani film “Petar Zecimir: Skok u avanturu” i sinkroniziran na hrvatski.

NE DIŠI 2

Izvorno ime: Don’t Breathe 2
Redatelj: Rodo Sayagues
Žanr: horor
Uloge: Stephen Lang, Brendan Sexton III, Madelyn Grace, Steffan Rhodri, Stephanie Arcila
Trajanje filma: 98 min
Godina: 2021
Država: SAD

Sadržaj filma: Njihov siguran i miran život narušen je kad skupina muškaraca upadne u njihov dom i otme Phoenix. Norman kreće u lov za njezinim otmičarima u napetoj igri mačke i miša. No, ovaj napad izvlači na površinu grijehe iz Normanove prošlosti i Phoenix je prisiljena preispitati njihovu vezu – je li joj on otac ili čudovište?

PETAR ZECIMIR: SKOK U AVANTURU – SINK

Izvorno ime: Peter Rabbit 2: The Runaway
Redatelj: Will Gluck
Žanr: animirani, komedija, avantura
Uloge: Luka Bulić, Doris Pinčić, Slavko Sobin, Tihana Lazović, Dušan Bućan, Franjo Dijak
Trajanje filma: 93 minute
Godina: 2021.
Država: Australija, SAD

Sadržaj filma: Neko vrijeme je prošlo otkako su Petar Zecimir i Tomica zakopali ratnu sjekiru, barem prividno. Biba, Tomica i zečevi osnovali su improviziranu obitelj ali unatoč svim nastojanjima, Petar nikako da se riješi svoje nevaljale reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti vlastitog vrta, Zecimir otkriva cijeli novi svijet u kojemu se njegovi nestašluci cijene. Ali u trenutku kada njegova obitelj odluči sve riskirati kako bi ga pronašla, Petar mora odlučiti kakav zec želi biti.

(poslovnipark.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content