Koncertom Marka Škugora započela manifestacija „Pitomačka jesen u ozračju glazbe“

U Centru za kulturu „Drago Britivić“ jučerašnjim koncertom započela je manifestacija „Pitomačka jesen u ozračju glazbe“. To je prvi od četiri koncerta, a mnogobrojna publika uživala je u prekrasnom glasu i predivnim baladama kralja prvih plesova Marka Škugora.

Pjesmama kao što su „Kap vode“, „Tebi“, „Ako grijeh je“, „Oće duša vanka tila“, „Putnik tvoga broda“, „Samo s tobom sam upoznao ljubav“ i brojnim drugima osvojio je srca mnogih, a kao gost iznenađenja nastupila je njegova sestra Sara Škugor koja je osvojila publiku prekrasnim izvedbama.

Nakon dalmatinske note slijedi i drugi koncert koji će se održati 24. listopada s početkom u 19 sati kada će Pitomača ugostiti tri dame koje osvajaju publiku u cijelom svijetu još od 2009. godine, to su The Frajle.

Cijena ulaznice za njihov koncert u pretprodaji iznosi 70 kuna, a možete ih kupiti isključivo u pretprodaji u obiteljskim paketima od dvije ili četiri blok ulaznice, a moguće ih je rezervirati putem maila ([email protected]) uz prethodnu najavu putem broja mobitela 098/ 978-1230. Možete ih kupiti na kiosku Vrabac u Pitomači te u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića u Grabrovnici.

Ulaz u dvoranu je omogućen samo uz predočenje važećeg negativnog rezultata COVID testa ili važeće COVID potvrde.

(www.icv.hr, ib, Foto: Foto Begović, I. Barčan)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content