KVALIFIKACIJE ZA SP Ako ne idete u Gradski vrt, evo gdje možete gledati susret Hrvatske i Slovačke

Ispred nas je možda i najvažnija utakmica kvalifikacija, istaknuo je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić na novinarskoj konferenciji u Osijeku uoči današnjeg (ponedjeljak) ogleda protiv Slovačke u susretu 8. kola H skupine kvalifikacija za SP 2022. godine.

-Naš cilj je ostvariti pobjedu kako bi se približili plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Ispred nas je možda i najvažnija utakmica u kvalifikacijama. Rusija ima teško gostovanje u Sloveniji. Idemo s punom snagom – najavio je hrvatski izbornik.

Slovačka je trenutačno na četvrtom mjestu skupine sa sedam bodova manje od Hrvatske i Rusije. Slovačka javnost već je otpisala reprezentaciju, pa se nagađa kako bi izbornik Štefan Tarkovič mogao pružiti priliku igračima koji su manje igrali. Dalić je istaknuo kako Slovačka može biti opasna, ali kako je najvažnije spriječiti pogreške u našim redovima – prenosi vecernji.hr

-Napravit ćemo promjene u sastavu, ne zbog toga da netko nije bio dobar protiv Cipra, već jer želimo veću agresiju i svježu krv. Nisu svi maksimalno spremni – rekao je dodavši kako se Vida vraća na svoju poziciju, a Pašalić će zaigrati umjesto kartoniranog Kovačića.

Utakmica je na rasporedu u 20:45, a možete ju pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV.

(vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content