Magdalena Nekić nova predsjednica Mladeži HDZ-a Orahovica

Magdalena Nekić nova je predsjednica mladeži HDZ-a Orahovica. Iz orahovačkog gradskog Odbora i dosadašnjeg sastava Mladeži zahvalili su se Mariju Mihaleku na dosadašnjem vodstvu. Osim predsjednice orahovačka mladež HDZ-a izabrala je za članove Gradskog odbora mladeži: Magdalenu Nekić, Mateja Bošnjak, Manuelu Tot, Tonija Andelfingera, Matka Čepeka, Vlatku Kordoš i Borisa Čiču. Za članove Nadzornog odbora mladeži izabrani su Andreja Posavac, Marko Posavac i Ivan Bišćan dok su izaslanici za Županijsku skupštinu mladeži Magdalena Nekić, Manuela Tot, Vlatka Kordoš, Matej Bošnjak i Boris Čiča.

Novoizabrana Mladez s predsjednikom Risterom

– Zahvaljujem na povjerenju koje mi je iskazano ovim izborom. Moram prije svega pohvaliti našeg dosadašnjeg predsjednika Marija Mihaleka na trudu koji je uložio u proteklih nekoliko godina. Ja ću dati sve od sebe u obavljanju svog posla, činit ću najboljeg što budem mogla kako bi našu stranku i njenu mladež držali na visokoj razini. Čestitam i zahvaljujem svom užem timu i nadam se kako ćemo svi zajedno uspješno surađivati – rekla je odmah nakon izbora nova predsjednica Magdalena Nekić.

Prvu čestitku Magdaleni uputili su dosadašnji predsjednik Marijo Mihalek te predsjednik gradskog Odbora Saša Rister.

– Magdalena je iznimno savjesna i osoba koja može i zna organizirati sve što se potrebno i odraditi posao na najbolji mogući način, kako gradski Odbor tako i i ja osobno imamo puno povjerenje u nju i njene sposobnosti – zaključio je Rister.

Magdalena Nekic i Mario Mihalek

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content