Marko Teskera i dalje na čelu Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr Franjo Tuđman“ Virovitičko-podravske županije

U ponedjeljak, 11. listopada u prostoru HDZ-a Virovitica održana je izborna Skupština Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr Franjo Tuđman“ Virovitičko-podravske županije. Na skupštini su izabrana sva tijela (županijski odbor , nadzorni odbor, izaslanici na za opći sabor) koja su potrebna za rad zajednice.

Uz jednoglasnu potporu, za predsjednika je ponovno izabran Marko Teskera.

Uz velik broj prisutnih članova skupštine, prisutne je pozdravio predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Sušak“ Virovitičko podravske županije, Zvonko Kožnjak poželivši svima sretan i uspješan rad.

Slika1 2

Sa skupštine Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr Franjo Tuđman“ Virovitičko podravske županije je poslana potpora općinskim gradskim i županijskom odboru HDZ-a kao i vrhu stranke s predsjednikom Andrejem Plenkovićem na čelu, za daljnji kvalitetan rad kao i dosada na zadovoljstvo svih članica i članova HDZ-a.

Na kraju uz ugodno druženje, a primjereno epidemiološkim mjerama, članice i članovi Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr Franjo Tuđman“ Virovitičko podravske županije prisjetili su se ranih devedesetih i početka stvaranja HDZ-a.

(hdz-vpz.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content