OPĆINA ČAČINCI Na dopunskim izborima za članove predstavničkih tijela iz redova nacionalnih manjina izabrana Jelena Vučković

Prema neslužbenim rezultatima, na dopunskim izborima za novog općinskog vijećnika u Čačincima iz redova srpske nacionalne manjine izabrana je Jelena Vučković iz Slatinskog Drenovca koja je bila nositeljica liste SDSS-a.

– Na u nedjelju održanim dopunskim izborima članovi srpske nacionalne manjine imali su mogućnost svoje biračko pravo iskoristiti na dva biračka mjesta, ono u Velikoj općinskoj vijećnici u Čačincima te u Centru za posjetitelje Parka prirode Papuk u Slatinskom Drenovcu.

Kandidacijsku listu predala je samo Samostalna demokratska srpska stranka, na kojoj su uz nositeljicu Jelenu Vučković bili i Momčilo Milinković, Jovan Nikolić i Milka Pavlović. Slab odaziv birača kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini obilježio je i ove manjinske izbore na koje je od 204 upisana birača svoje biračko pravo iskoristilo samo 4 pripadnika nacionalne manjine – stoji u objavi Općine Čačinci.

(www.icv.hr, Općina Čačinci)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content