Načelnik općine Čačinci Alen Jurenac primio učenike u povodu obilježavanja Dječjeg tjedna

U povodu Dječjeg tjedna koji se tradicionalno svake godine obilježava prvi puni tjedan listopada, načelnik Alen Jurenac primio je učenike Osnovne škole Antuna Gustava Matoša. Članovi Vijeća učenika svake godine tijekom Dječjeg tjedna posjete načelnika kako bi se predstavili, dobili priliku za postaviti važna pitanja i raspraviti o onome što ih zanima o njihovom mjestu.

Učenici su prethodno pripremili pitanja za načelnika i na sva su dobili odgovor. Tako su mogli čuti sve o budućim planovima za njihovo mjesto, o trajanju postojećih radova, a također su se i zahvalili načelniku na dovršetku radova koji su ranije bili u tijeku. Učenici su načelniku uručili prigodan poklon te mu zaželjeli puno uspjeha i sreće u budućem radu.

Načelnik se zahvalio na posjeti te pozvao učenike na suradnju i zajedničko rješavanje školskih pitanja za koja je ponudio svoju nazočnost i pomoć. Učenici su izjavili kako im je posjet bio vrlo zanimljiv, a sudeći po njihovim međusobnim komentarima, nakon sastanka su čuli dosta novosti o svojem mjestu i kako su s istima zadovoljni.

(Općina Čačinci)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content