OLDTIMER KLUB VIROVITICA U ČLANSTVU HROS-a Svi članovi koji ispunjavaju uvjete mogu dobiti PV tablicu i tako povećati vrijednost svojih vozila

Virovitički Oldtimer klub ima dobru vijest za svoje članove, vlasnike oldtimera. 

Naime, postali su član Hrvatskog oldtimer saveza što, između ostalog, znači da sada svi njihovi članovi koji ispunjavaju određene uvjete mogu zatražiti tablicu s oznakom PV, koja označava povijesno vozilo.

– Članovi našeg kluba koji su uplatili upisninu i članarinu za tekuću godinu, a vozilo im je starije od 30 godina i u izvornom je stanju, mogu kod nas zatražiti PV tablicu. Postupak je jednostavan, dolazi službeni procjenitelj HROS-a i procjenitelj za automobil, utvrđuje se njegovo stvarno stanje i, ako ispunjava gore navedene uvjete, uz koje se ne smije koristiti u svakodnevnoj vožnji, možemo ga označiti kao povijesno vozilo. Tim činom vaše će vozilo dobiti na vrijednosti, plaća se minimalna pristojba, a ujedno ćete si smanjiti policu osiguranja – rekao nam je predsjednik Oldtimer kluba Virovitica Tomislav Maloča.

Kako su nam istaknuli, na području od Bjelovara do Našica ne možete se nigdje prijaviti za isti postupak, osim kod njih, a za sve dodatne informacije možete im se javiti na njihovoj službenoj facebook stranici.

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content