OPĆINA LUKAČ Završena energetska obnova i uređenje okoliša društvenog i vatrogasnog doma u Turanovcu

Ovih dana u potpunosti je završena energetska obnova društvenog i vatrogasnog doma u Turanovcu i uređenje okoliša.

Nakon provedenog postupka jednostavne javne nabave za “Energetsku obnovu društvenog i vatrogasnog doma i izgradnja nadstrešnice Turanovac” kao najpovoljniji ponuđač izabrana je firma “PRAJO BETON” d.o.o. Lukač. Ukupna vrijednost navedenih radova je 526.070 kuna.

IMG 7916 Custom

Općini Lukač za navedeni projekt odobrena su sredstva Ministarstva graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine u iznosu od 168.907 kuna na temelju Javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog standarda u 2021. godini, a ostatak je financiran iz Proračuna Općine Lukač.

Nakon tog proveden je postupak jednostavne javne nabave za uređenje i asfaltiranje parkirališta ispred društvenog doma u Turanovcu. Kao najpovoljniji ponuditelj izabrana je tvrtka CESTE d.d. Bjelovar. Ukupna vrijednost navedenih radova je 186.804 kune.

IMG 7926 Custom

Općini Lukač za navedeni projekt odobrena su sredstva Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 100.000 kuna prema Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina u 2021. godini, ostatak je financiran iz Proračuna Općine Lukač.

Mještani Turanovca dobili su tako moderan i funkcionalan prostor za okupljane i organizaciju raznih manifestacija.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content