Osječki GPP pojačava gradske linije za blagdan Svih svetih: Besplatan autobusni prijevoz

Sukladno predstojećem blagdanu Svih svetih, GPP i ove godine organizira posebnu regulaciju javnog prijevoza u gradu Osijeku i uspostavlja izvanredne autobusne linije na kojima je Grad Osijek omogućio besplatan prijevoz.

Tramvajski promet u ponedjeljak, 1. studenoga, na liniji br. 1 od Zelenog Polja do Višnjevca i obrnuto,odvijat će se prema subotnjem rasporedu dok će se na tramvajskoj liniji br. 2 promet odvijati prema rasporedu za radni dan.

Autobusni će promet 1. studenoga biti organiziran prema rasporedu za subotu, a zbog kvalitetnije prometne povezanosti bit će uvedene izvanredne linije: Mio – Gajev trg – Centralno groblje (od 7 do 18 sati), Mio i Mačkamama – Centralno groblje – Mačkamama.

Prvi polazak sa stajališta Mio bit će u 7 sati i dalje svakih 60 minuta, a sa Centralnog groblja u 7.30 sati i dalje svakih 60 minuta, dok će prvi polazak s Mačkamame biti u 6.55 i dalje svakih 20 minuta, a s Centralnog groblja u 7 i dalje svakih 20 minuta.

Bit će pojačana i autobusna linija Jug II – Donjogradsko groblje – Jug II. Informacije o stanju u prometu u vrijeme posebne prometne regulacije moći će se dobiti na telefonskom broju Prometnog ureda: 031/228 – 308 i 213 – 004, te na mrežnim stranicama GPP-a.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content