Ovog vikenda u Gornjem Bazju 3. Bubamara kup: Turnir se igra u uzrastima U-9, U-11, U-13 i U-15

Ovog vikenda, točnije u subotu, 9. i nedjelju, 10. listopada u sklopu obilježavanja Dana općine Lukač i blagdana svetog Luke, na terenima stadiona Školski vrt u Gornjem Bazju, a u organizaciji Škole nogometa općine Lukač – Bratstvo Gornje Bazje, igra se 3. nogometni “Bubamara kup” za mlađe uzrasne kategorije.

U subotu će se paralelno igrati turniri u uzrastima U–9 i U-13. Turnir u uzrastu U-9 počinje u 11 sati, a u uzrastu U-13 u 11 sati i 30 minuta. U svakom uzrastu igraju po četiri ekipe jednostrukim bod sustavom. Kod U-9 sudjeluju Graničar Đurđevac, Suhopolje, No Limit TVIN i Bratstvo, dok u uzrastu U-13 igraju Pitomača, Suhopolje, NO Limit TVIN i Bratstvo.  Utakmice u uzrastu U-9 igraju se po 20 minuta sustavom 7+1, a u uzrastu U-13 po 25 minuta sustavom 6+1.

U nedjelju se od 11 do 16 sati igra turnir u uzrastu U-11 na kojemu sudjeluju po dvije ekipe Virovitice i đurđevačkog Graničara te No Limit TVIN, Pitomača, Suhopolje i Bratstvo. Ekipe će biti podijeljene u dvije skupine po četiri, a po dvije najbolje iz svake skupine će se plasirati u poluzavršnicu. Utakmice će se igrati po 20 minuta sustavom 7+1.

Od 14 do 17 sati turnir će se igrati u uzrastu U-15. Na njemu će sudjelovati tri ekipe: Pitomača, No Limit TVIN i Bratstvo. Utakmice će se igrati po 25 minuta sustavom 6+1.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content