Slatinski i pitomački obrtnici predstavljali Virovitičko-podravsku županiju na 13. Obrtničkim sportskim igrama u Malom Lošinju

U Malom Lošinju su od 7. do 10. listopada održane 13. Obrtničke sportske igre na kojima se natjecalo oko 500 obrtnica i obrtnika. Domaćin 13. Obrtničkih sportskih igara bila je Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, a igre je svečano otvorila gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić.

Na Sportskim su igrama sudjelovali i obrtnici Virovitičko-podravske županije, koje su predstavljala tri člana Udruženja obrtnika Pitomača i deset članova Udruženja obrtnika Slatina čija je tajnica Snježana Graovac bila vođa puta.

Sudionici su se natjecali u raznim sportskim disciplinama, a predstavnici Virovitičko-podravske županije pokazali su svoje sportske vještine u njih četiri. Kuglačku ekipu sačinjavali su Ivo Bilić, Matija Gregurek, Bruno Fabijanac, Goran Ivezić i Krešimir Suton, u potezanju konopa natjecali su se Ivo Bilić, Bruno Fabijanac, Darko Lukačević, Slavko Nemet, Krešimir Suton, Branka Nemet i Jasminka Čučković, dok su se u pikadu okušali Matija Gregurek, Katarina Fabijanac i Snježana Graovac, a u odbojci na pijesku Darko Lukačević, Blaženka Bilić i Katarina Fabijanac.

Iako se u svoja mjesta nisu vratili s medaljama, pokazali su veliki sportski duh te razmijenili iskustva tijekom druženja s kolegama iz cijele Hrvatske.
 
(www.icv.hr, adf, mf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content