Slatinski rogisti predstavili Hrvatsku i Virovitičko-podravsku županiju na sajmu lova u Budimpešti

Od 30. rujna do 3. listopada u Budimpešti je održana svjetska izložbe One With Nature, te sajam lova FeHoVa. Svjetsku izložbu u glavnom gradu Mađarske imali su prilike posjetiti i članovi Izvršnog odbora te Skupštine Hrvatskog lovačkog saveza koji su u petak 1. listopada stigli na prostor Hrvatskog lovačkog saveza.

Na izložbenom prostoru Hrvatskog lovačkog saveza nastupili su i Slatinski rogisti, rogisti Lovačkog saveza Virovitičko-podravske županije u sastavu Zoran i Luka Vlajnić, Davor Turček, Damir Culej i Dražen Nemet.

– Bila je velika čast nastupiti kao predstavnik Hrvatske i naše Virovitičko-podravske županije na ovom prestižnom sajmu. Zahvaljujem se Hrvatskom lovačkom savezu koji nam je dao povjerenje, a svi nazočni bili su oduševljeni našim muziciranjem i to je naša najveća nagrada. Ovo je dosita veliki sajam kojem su nazočili predstavnici mnogih zemalja i nastupiti ovdje je doista prestiž. Mi smo ekipa koja uživa u svakoj odsviranoj noti, inače svi sviramo druge instrumente, a sviranje roga je nešto što ljudima nije tako uobičajeno pa je time i više atraktivno- rekao je Zoran Vlajnić.

(www.icv.hr, adf, foto: Slatinski rogisti)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content