STOLNI TENIS Teo Lorenzo Radović fantastičnom igrom ‘pomeo’ konkurenciju u Slavonskom Brodu, Luka Ljulj osvojio ‘utješni’ turnir

Prošle nedjelje, u sportskoj dvorani u Slavonskom Brodu, održan je kvalifikacijski regionalni turnir za kadete i kadetkinje.

Turnir je okupio najbolje igrače iz cijele regije, a dva prvoplasirana igrača s ovog turnira stječu pravo nastupa na velikoj završnici koja bi se trebala održati u Vinkovcima sredinom studenog. Na ovom turniru nastupila su i dva igrača STK Virovitice, Teo Lorenzo Radović i Luka Ljulj.

Da je turnir bio jak govori činjenica da je čak sedam mečeva u grupnoj fazi natjecanja završilo u pet setova. Grupnu fazu natjecanja i sam Radović teško je prošao. S druge strane, njegov suigrač Ljulj ispao je unatoč dobroj igri s jednom pobjedom i dva tijesna poraza u četri i pet setova.

Radović je nastavio ulaskom u četvrtfinale gdje ga je čekao ‘stari znanac’, Filković iz Slavonskog Broda, ali virovitički stolnotenisač prošao je veliku ‘prepreku’ i to s laganih 3:0 u setovima.

U polufinalu također odlična igra protiv Smiljanića i pobjeda 3:1 u setovima, dok su ga u finalu čekali ‘domaći navijači’ te najbolji igrač STK Graničara, Berti, no Radović je odigrao sjajno i s novih 3:1 odnio zlato iz Slavonskog Broda te ostvario plasman na pozivni turnir.

Luka Ljulj nakon ispadanja iz glavnog turnira nastavlja ‘utješni’ dio turnira gdje odličnom igrom stiže do finala i u nezvjesnoj borbi s Udovičićem osvaja ‘utješni’ turnir s 3:2 u setovima.

Igrače je na ovom turniru vodio Miroslav Radović.

(www.icv.hr, STK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content