2. HRL SJEVER – ŽENE Lavice po treću uzastopnu pobjedu putuju u Osijek: U trećem kolu dočekuje ih ekipa Olimpije

Rukometašice 1234 Virovitice u novu sezonu 2. HRL Sjever ušle su i više nego dobro. Slavlje na otvaranju prvenstva u Pitomači te pobjeda na domaćem terenu protiv odlične ekipe Podravke 2 Lino, iste one ekipe koja je u posljednjih nekoliko sezona u samom vrhu ligaške ljestvice, zasigurno su podigle raspoloženje kod igračica Darka Grdića, ali i kod njega samog.

Odlično su Lavice izgledale u oba susreta. Raspoložene, efikasne, borbene i koncentrirane, a i kad se dogodila neka ”žuta minuta” u igri, upravo bi toliko i trajala te nebi ostavila gotovo nikakve posljedice.

– U odnosu na prošlu sezonu dobile su malo više slobode, ne držim ih striktno na linijama, što je, ispostavilo se, dovelo do tog da njihov potencijal još više izađe na vidjelo. Idemo nastaviti dalje ovim ritmom, nadamo se da ćemo ostvariti još puno pobjeda do kraja sezone i da ćemo završiti u samom vrhu tablice- prokomentirao je Grdić igru svojih igračica naspram prošle sezone, te je istaknuo svoja očekivanja što se rezultata tiče.

Ove nedjelje pred njima je novi izazov, ovog puta na gostovanju u Osijeku gdje će ih dočekati Olimpija, ekipa koja je u uvodna dva kola upisala jednu pobjedu, onu protiv Broda (31:26) u ”svojoj” dvorani, te jedan remi na gostovanju u Vinkovcima (31:31).

Ako je gledati po rezultatskom redoslijedu, onda bi Lavice u sutrašnjem ogledu trebale slaviti, a nadamo se da će tako i biti. Najveću opasnost u domaćim redovima predstavljat će njihova najefikasnija igračica Nikolina Nushi koja je u dva susreta upisala 21 pogodak, no s druge strane spremne su odgovoriti Nika Deskar, koja je postigla jedan gol više, te Maja Mlinarić koja je 18 puta bila precizna.

Susret će se odigrati u ŠD Zrinjevac, a započet će u 18 sati.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content