4. LIGA BJ-KC-VT Suhopolje gostuje kod Mladosti u Kloštru Podravskom: Braća Bogati i Egri vraćaju se u sastav nakon odrađene suspenzije

Nakon dva uzastopna remija kojima su se maknuli s neugodne nule i nakon vrlo dobro odigranog pripremnog susreta protiv hrvatskog drugoligaša Rudeša, pred nogometašima Suhopolja novi je ligaški ogled, a ovog će puta, u sklopu 7. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, gostovati kod Mladosti u Kloštru Podravskom, trenutno sedmoplasirane momčadi prvenstva.

U odnosu na prošlotjedni susret pozitivna stvar je povratak kapetana Egrija koji je odrađivao suspenziju zbog kartona, a nakon hlađenja, kojeg su zaradili iz istog razloga, u sastav se također vraćaju braća Dorian i Dominik Bogati.

Što se tiče ostalog igračkog kadra, Vlatko Lach u spomenutoj pripremnoj utakmici nije nastupio zbog ozljede, nije zaigrao niti Čubelić koji je također odsjedio na klupi, dok je Enio Kirin taj susret odgledao s tribina. Hoće li biti na raspolaganju treneru Spudiću vjerovatno se neće znati sve do samog dana odigravanja utakmice.

Sigurno je kako na teren u nedjelju neće istrčati domaći igrač Domagoj Vidaković koji je u prošlotjednom ogledu, na gostovanju kod Dinama u Predavcu (1:1), zaradio treći žuti karton, te se ovog vikenda može posvetiti nekim drugim obvezama.

– Znamo da je Kloštar čvrsta momčad, igraju izuzetno domaćinski nogomet i na svom terenu ne gube previše bodova. Vratili su nam se kartonirani igrači, sad je važno da se grupiramo, pripremit ćemo se dobro za taj susret i nadamo vratiti s pozitivnim rezultatom. Nemamo što izgubiti, idemo odigrati jednu pravu mušku utakmicu, a sad kako bude. Vjerujem da možemo doći do pobjede, ali bit ćemo zadovoljni i bodom – najavio je Samuel Spudić.

Susret između Mladosti i Suhopolja na rasporedu je od 16 sati, glavni djelitelj pravde bit će Nikola Anić, a pomagat će mu Mario Abdić i Luka Živković.

4. liga BJ-KC-VT, 7. kolo – subota, 9. listopada u 16 sati

Pitomača – Graničar Bušetina
Slatina – Garić Garešnica
Graničar Đurđevac – Graničar Legrad
Tehničar Cvetkovec – Dinamo Predavac
Bilogora 91′ Grubišno Polje – Čazma

4. liga BJ-KC-VT, 7. kolo – nedjelja, 10. listopada u 16 sati

Borac Imbriovec – Ferdinandovac
Mladost Kloštar Podravski – Suhopolje

Tablica 2

(www.icv.hr, mra, foto: M. Rajnović)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content