TRAGEDIJA Od respiratornog aresta preminula djevojčica (1,5): Liječnici se borili za njen život

Bolna vijest pogodila je stanovnike Grubišnog Polja i okolice: uslijed respiratornog aresta, jučer (subota) preminula je djevojčica (1,5). 

Kako doznajemo, djelatnici hitne medicinske pomoći iz Grubišnog Polja odmah nakon poziva obitelji krenuli su na teren i po dolasku zatekli dijete koje više nije pokazivalo znakove života. Odmah je obaviještena i hitna medicinska pomoć u Virovitici, kao i pedijatrijski i anesteziološki tim u virovitičkoj bolnici.

Virovitičkoj bolnici inače gravitiraju pacijenti s tog područja, pa su timovi spremno dočekali vozilo koje je stiglo s djetetom.  

Unatoč naporima svih liječnika i medicinskih sestara, koji su se borili za maleni život, djevojčici, nažalost, nije bilo spasa. Nije pomogla ni višestruka reanimacija, kojoj se pristupilo već po dolasku u obitelj te nastavilo tijekom transporta i po dolasku u Viroviticu: djevojčica je preminula uslijed respiratornog aresta pa su liječnici na kraju teška srca samo mogli konstatirati smrt. Detalji ove preteške tragedije bit će poznatiji nakon obdukcije. Obitelji i svim ožalošćenima upućujemo iskrenu sućut. (www.icv.hr)    

 

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content