U OBŽ 222 nova Covid slučaja : Pozitivno 36 nastavnika, 208 učenika, a u samoizolaciji ili na on-line nastavi 1001 učenik

U osječkom KBC-u i županijskom Nastavnom zavodu za javno zdravstvo za područje Osječko-baranjske županije, u posljednja 24 sata, obrađeno je 815 uzoraka od kojih su 222 bila pozitivna na koronavirus.

Najviše novozaraženih je iz Osijeka, njih 137, slijede Donji Miholjac s 13, Čepin s 12, dok Đakovo i Našice imaju po 11, a Belišće osam i Koška šest novooboljelih osoba. Beli Manastir, Bilje i Valpovo bilježe po tri nova slučaja zaraze, Erdut i Vladislavci po dva, a Bizovac, Čeminac, Đurđenovac, Ernestinovo, Gorjani, Kneževi Vinogradi, Magadenovac, Punitovci, Šodolovci, Trnava i Vuka po jedan novi slučaj.

Na bolničkom je liječenju 79 Covid pacijenata  od kojih su 62 smještena u KBC Osijek, dok je 17 na bolničkom liječenju u OŽB Našice.  U Respiracijskom centru nalazi se deset Covid pacijenata. Na području Osječko-baranjske županije trenutačno su u samoizolaciji 953 osobe.

Prema jučerašnjim podacima na području Osječko-baranjske županije 36 nastavnika i 208 učenika pozitivno je na koronavirus (62 u osnovnim, a 146 u srednjim školama).

U samoizolaciji je ili je obuhvaćen online nastavom 1001 učenik. Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije svim je školama uputio preporuku da se 4. i 5. studenog nastava organizira po modelu C (online).

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content